Η εταιρία ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1993 από την οικογένεια Σπύρου Παπανικολάου. Σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο του δικύκλου και απασχολεί 20 άτομα και στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 1400 τμ. Η εταιρία είναι επίσημος διανομέας των προϊόντων Piaggio (Aprilia, Piaggio, Vespa, Gilera, Moto Guzzi, Derbi) και δραστηριοποιείτε στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου με τα πρωτοποριακά της ηλεκτρονικά κατάστηματα www.pols.gr και www.piaggiopap-parts.gr.

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ:

  • Νέα έκθεση 500τμ οχημάτων Piaggio Group! Έτοιμη η νέα μας έκθεση 500τμ οχημάτων Piaggio Group (Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera) και αξεσουάρ μοτοσικλετών και scooter! Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες...

  • Νέο e-store με διαγράμματα ανταλλακτικών Piaggio Group! Στο νέα μας ηλεκτρονικό κατάστημα www.piaggioparts.gr θα βρέιτε όλα τα ανταλλακτικά του Piaggio Group: Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi, Gilera & Derbi με αναλυτικά διαγράμματα.  

  • Vespa Merchandise Δείτε τα προϊοντα merchandise/είδη δώρων της Vespa στo pols.gr και κάνετε ενα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας!

  • NZI Helmets Δείτε τα νέα κράνη της NZI Helmets για το 2015 στο www.nzi.gr!

  • 'Ενδυση αναβάτη από την Octane Motorsport H εταιρία μας παρέλαβε την νέα collection 2015 με τα νέα μπουφάν και γάντια της Octane Motosport. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτήτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.pols.gr/octane.